Google+

De Sims Erop Uit wint Kids Choice Awards!

Please note I'm currently working on the new site. I didn't want to take the site offline though, so you can still visit it. However me working on the site while it's still online means a lot of the pages will appear wonky. But not to worry, it won't take too long. Happy
Sunday, October 24, 2004 - 23:00

De Sims Erop Uit heeft dit jaar de Kids Choice Awards 2004 gewonnen!

Jim Bakum en Aukje van Ginneken kondigden afgelopen zaterdag tijdens de live uitzending aan dat de Sims Erop Uit dit jaar verkozen was tot de populairste game!

Daar zijn we natuurlijk supertrots op! Heel erg bedankt voor al jullie stemmen!

Over de Kids Choice Awards
KCA’s al 17 jaar een begrip in USA In 1987 werden in Amerika de eerste Kids’ Choice Awards (KCA’s) uitgereikt. De reeks onderscheidingen voor jeugdhelden op het gebied van film, televisie, muziek en sport werd ontworpen om ook jongeren eindelijk een stem te geven. Voor het eerst ging het niet óver hen, maar waren zij degenen die met hun stem werkelijk invloed uitoefenden. Vorig jaar lieten maar liefst 22 miljoen Amerikaanse kinderen hun stem horen. Zij selecteerden onder andere hun favoriete film-, tv- en sporthelden, maar ook de meest geliefde cartoonfiguur, beste voice-over, knallendste boer, spannendste boek etc. En nu is zijn de Kids Choice Awards dus ook in Nederland uitgereikt.

Kids Choice Awards

Facebook Comments

Advertisement

News Archive