Google+

ELECTRONIC ARTS ONTVANGT TMF AWARD VOOR ‘BEST GAME’

Please note I'm currently working on the new site. I didn't want to take the site offline though, so you can still visit it. However me working on the site while it's still online means a lot of the pages will appear wonky. But not to worry, it won't take too long. Happy
Tuesday, April 13, 2004 - 23:00

De organisatie van de TMF Awards heeft dit jaar de categorie ‘Best Game’ geïntroduceerd. Deze nieuwe categorie is in het leven geroepen om aan de wensen van de TMF doelgroep tegemoet te komen. Electronic Arts is de eerste games uitgever die de prestigieuze TMF Award voor ‘Best Game’ in ontvangst heeft genomen.

De stemming voor beste game is verlopen via de TMF website waar bezoekers in eerste instantie hun vrije keuze kenbaar konden maken. Na de telling bleken drie Electronic Arts games te zijn genomineerd: FIFA Football 2004, Need for Speed Underground en The Sims. De meeste stemmen gingen uiteindelijk naar The Sims.

René van der Woerdt, marketing directeur van Electronic Arts, reageert enthousiast op de TMF Award: “De TMF Award voor ‘Best Game’ is een geweldige bekroning op de games die Electronic Arts ontwikkelt en de communicatie die we hebben opgebouwd met de vele Sims fans in Nederland. Met een prijs als deze krijgen games de erkenning dat ze, naast muziek en film, inmiddels als breed geaccepteerde vorm van entertainment wordt gezien.”

Facebook Comments

Advertisement

News Archive